Fotograf:
Melk.no
Dette er den enkle middagen du tyr til på fredag ettermiddag når kjøleskapet er fylt opp av rester. Her er det bare fantasien som setter begrensningen. Oppskriften inneholder
113 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fredagsomelett i ovnen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5588 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fredagsomelett i ovnen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.24 | 409.69 | Kcal |
Protein | 7.80 | 28.22 | gram |
Karbohydrat | 5.95 | 21.53 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.44 | gram |
Fett | 6.26 | 22.65 | gram |
Mettet fett | 2.43 | 8.79 | gram |
Salt | 0.64 | 2.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.18 | Kr 15.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 447 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg, cottage cheese, kesam, salt og pepper.
Ønsker du en glatt røre kan du kjøre den sammen med en stavmikser. Kutt potetene, pølser og paprika i terninger og ha det i eggeblandingen. Hell alt over i en stor ildfast form som er godt smurt. Strø over basilikum og sett formen midt i ovnen ved 200 ºC i ca. 20 minutter til eggeblandingen har stivnet.
Tips:
Dette er en typisk resteomelett, her er det bare å tilsette det man har av rester fra uken som er gått. F.eks. kan man benytte kokte grønnsaker, kjøttrester og kokt pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23687)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-29
Oppdatert dato:2013-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift