Fotograf:
Kylling.no
Frittata med artisjokk, tomat og squash inneholder
93 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Frittata med artisjokk, tomat og squash har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frittata med artisjokk, tomat og squash er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6463 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frittata med artisjokk. tomat og squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.21 | 393.29 | Kcal |
Protein | 5.36 | 22.62 | gram |
Karbohydrat | 2.71 | 11.43 | gram |
Kostfiber | 2.43 | 10.25 | gram |
Fett | 6.23 | 26.29 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 8.86 | gram |
Salt | 0.34 | 1.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 22.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 688 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200 °C.
Varm smør og olje i en stekepanne og fres squash, vårløk og hvitløk til det er mykt. Krydre lett med salt og pepper. Visp sammen egg og fløte/melk og krydre med salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fordel halve tomater og artisjokker på toppen. Dryss over osten. Sett frittataen inn i ovnen og stek den i 20-25 minutter, til den har stivnet og begynner å få farge. La frittataen hvile noen minutter før den serveres.
Frittataen kan serveres både varm, lunken og kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25858)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-03
Oppdatert dato:2009-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift