Fotograf:
Kylling.no
Bakt egg i tomat med trøffel inneholder
86 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Bakt egg i tomat med trøffel har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt egg i tomat med trøffel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6291 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt egg i tomat med trøffel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.75 | 138.53 | Kcal |
Protein | 5.81 | 9.39 | gram |
Karbohydrat | 2.05 | 3.31 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 2.07 | gram |
Fett | 5.75 | 9.29 | gram |
Mettet fett | 2.31 | 3.73 | gram |
Salt | 0.18 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.86 | Kr 14.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 969 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær vekk toppen av tomaten ved stilkfestet og grav ut innmaten med en skje (innmaten kan brukes i suppe eller saus).
Dryss innsiden av tomatene med salt og snu dem opp-ned på et papir og la dem stå slik i ca 10 minutter.
Bland sammen estragon, nykvernet pepper og litt salt og dryss litt i hvert egg. Snu og vend på tomatene slik at det setter seg litt krydderblanding rundt hele innsiden av tomaten. Knekk et egg i hver tomat. Plasser tomatene på aluminiumsfolie i en ildfast form og bak dem ved 180 °C i ca. 25-30 minutter, eller til eggene er ferdig.
Ta eggene ut og sett på grillelementet i ovnen. Bland brødsmuler, parmesan, persille og trøffel og dryss blandingen på toppen av eggene. Legg små biter av smør oppå. Sett formen inn i ovnen under grillelementet og gratiner retten i 1-2 minutter eller til ost og brødsmuler har fått en fin gyllen farge.
Server med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24500)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift