| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 150.91 | 2 811.93 | Kcal | |
| Protein | 9.59 | 178.69 | gram | |
| Karbohydrat | 7.59 | 141.43 | gram | |
| Kostfiber | 0.91 | 16.96 | gram | |
| Fett | 8.93 | 166.39 | gram | |
| Mettet fett | 4.17 | 77.70 | gram | |
| Salt | 0.64 | 11.86 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.80 | Kr 108.07 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 863 totalt | 1 863 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 20,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fredagsomelett i ovnen.
Eggestand med aubergine.
Egg florentine 2.
Sufflé med ost og spinat.
Gresk brødpudding.
Jordbæromelett.
Langpannekake.
Omelett i form.
Frittata med artisjokk, tomat og squash.
Bakt egg i tomat med trøffel.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.