Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Suppe med muslinger og pasta oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Suppe med muslinger og pasta



Suppe med muslinger og pasta inneholder 47 Kalorier, 4 g Karbo, 3 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Suppe med muslinger og pasta har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suppe med muslinger og pasta er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2ssolivenolje
1stkløk finhakket
hakkede blader fra en kvist tørket timian, pluss litt til pynt
2feddhvitløk, knuste
Ca 5,5blad(er)basilikum, friske pluss noen til garnityr
Ca 0,35tsrød chili, malt
1literfiskekraft
3,5dlpassata
1tsfarin
100grerter, frosne
75grsmå, tørkede pastabiter
225grfrosne, rensede muslinger eller hermetiske i skjell
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Suppe med muslinger og pasta!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier47.36230.31Kcal
Protein3.2215.66gram
Karbohydrat4.3421.11gram
Kostfiber0.823.99gram
Fett1.728.36gram
Mettet fett0.291.41gram
Salt0.432.07gram
Pris på oppskriftenKr 2.49Kr 12.11Kroner
Hele oppskriften veier1 945 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en stor kjele, ha i løken og la surre i ca 5 minutter til den er myk, men ikke har fått farge. Tilsett timian, og rør i hvitløk, basilikumblader og chili.

Tilsett kraften, passata og farin, og smak til med salt og pepper. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter, mens du rører av og til. Ha i de frosne ertene, og kok i 5 minutter til.

Tilsett pastaen og kok opp under omrøring. Skru ned varmen og la det småkoke under stadig omrøring til pastaen så vidt er al dente, ca 5 minutter, eller etter anvisningen på pakken.

Sett platen på svak varme, ha i de frosne eller hermetiske muslingene og la dem bli gjennomvarme, tar 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Suppen serveres glovarm i oppvarmede skåler, pyntet med basilikum og timian.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7250)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 1996 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.