Suppe med muslinger og pasta inneholder
47 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Suppe med muslinger og pasta har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppe med muslinger og pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suppe med muslinger og pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 47.36 | 230.31 | Kcal |
Protein | 3.22 | 15.66 | gram |
Karbohydrat | 4.34 | 21.11 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 3.99 | gram |
Fett | 1.72 | 8.36 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 1.41 | gram |
Salt | 0.43 | 2.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.49 | Kr 12.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 945 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en stor kjele, ha i løken og la surre i ca 5 minutter til den er myk, men ikke har fått farge. Tilsett timian, og rør i hvitløk, basilikumblader og chili.
Tilsett kraften, passata og farin, og smak til med salt og pepper. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter, mens du rører av og til. Ha i de frosne ertene, og kok i 5 minutter til.
Tilsett pastaen og kok opp under omrøring. Skru ned varmen og la det småkoke under stadig omrøring til pastaen så vidt er al dente, ca 5 minutter, eller etter anvisningen på pakken.
Sett platen på svak varme, ha i de frosne eller hermetiske muslingene og la dem bli gjennomvarme, tar 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Suppen serveres glovarm i oppvarmede skåler, pyntet med basilikum og timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2071 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7250)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.