Suppe med tørrfisk. bacon og chorizo



Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo oppskrift.
Fotograf: Alf Börjesson
Denne tørrfisksuppen er krydret med bacon og chorizo, og er en smaksrik suppe som varmer. Den smaker perfekt med en rik italiensk rødvin.

Oppskriften inneholder 107 Kalorier, 2 g Karbo, 16 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3205 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grtørrfisk, utvannet og renset
4feddhvitløk
1stkchili, rød
0,5dlolivenolje
800grhermetiske tomater, grovhakkete
1tssukker
2stklaurbærblad
100grbacon
50grchorizopølse
1stkløk
1stkpaprika, rød
10dlfiskekraft

Tilbehør

brød
aïoli




Næringsdeklarasjon for Suppe med tørrfisk. bacon og chorizo!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.60752.60Kcal
Protein15.93112.47gram
Karbohydrat1.8212.85gram
Kostfiber0.614.31gram
Fett3.8226.97gram
Mettet fett0.936.57gram
Salt0.342.39gram
Pris på oppskriftenKr 8.41Kr 59.37Kroner
Hele oppskriften veier2 824 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Surr finhakket hvitløk og chili i olivenolje.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og laurbærblad, og la det koke på svak varme i 20 minutter, til det tykner.
Skjær bacon og chorizopølse i små terninger og klippfisken i biter på ca. 2 cm. Grovhakk løk og skjær paprika i biter.
Surr bacon og chorizopølse i en stekepanne i noen minutter. Tilsett løk, paprika og tørrfisk og surr videre i 3-4 minutter. Tilsett olivenolje om nødvendig.
Ha blandingen over i tomatsausen sammen med fiskekraften. Kok opp og la suppen småkoke i 1-2 minutter.
Smak til med pepper, salt og evt. chilipulver om du vil ha mer smak. Server suppen rykende varm med brød og aïoli.

Tips:
Tomatsausen kan siles eller kjøres med stavmikser for å få en glattere suppe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29472)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.
Denne retten har 106,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisksuppe.Tørrfisksuppe.
Denne retten har 97,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.