Sursyltede nyper inneholder
116 Kalorier,
26 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sursyltede nyper har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sursyltede nyper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6710 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sursyltede nyper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.33 | 2 633.25 | Kcal |
Protein | 0.34 | 7.70 | gram |
Karbohydrat | 26.42 | 598.04 | gram |
Kostfiber | 3.61 | 81.72 | gram |
Fett | 0.23 | 5.21 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.64 | Kr 59.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 264 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 90,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(ca 1 kg)
Rens nypene for stilk og blomst. Del nypene på langs og skrap ut frøene med en teskje. Skyll nypene meget godt.
Kok opp ingrediensene til laken. Legg nypene i og la dem koke på svak varme i 10-15 minutter. Nypene skal bli blanke og nesten gjennomsiktige. Legg nypene på små glass.
Kok opp laken neste dag. Hell den kokende over nypene. Laken må dekke helt. Skru lokk på glassene med det samme. Oppbevar nypene kjølig. De er ferdig etter 3-4 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9476)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift