Sushiris til 4



Sushiris til 4 oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Ris er helt sentralt i sushi. Du trenger litt tid på deg for å lage sushiris, så sørg for at du starter i god tid før sushien skal serveres.

Oppskriften inneholder 153 Kalorier, 35 g Karbo, 3 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Sushiris til 4 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3592 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8dlsushiris
0,5dlriseddik
1,5sssukker
1tssalt




Næringsdeklarasjon for Sushiris til 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153.44274.85Kcal
Protein2.524.51gram
Karbohydrat34.8562.43gram
Kostfiber1.081.93gram
Fett0.200.36gram
Mettet fett0.050.09gram
Salt2.484.44gram
Pris på oppskriftenKr 7.86Kr 14.08Kroner
Hele oppskriften veier717 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo90,84 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll risen i kaldt vann til vannet blir klart.
La risen ligge i bløt i 20 minutter i det siste skyllevannet.
Hell av skyllevannet og ha like mye vann som ris i en kjele med lokk, la det koke godt i 3-4 minutter.
Ta risen av platen og skru ned til laveste trinn, la risen trekke på svak varme i ca. 15 minutter til alt vannet er borte.
Ha så risen over i en bolle og la den avkjøles.
Bland sammen eddik, sukker og salt. Rør til alt er oppløst.
Hell noe av eddikblandingen over risen og vend forsiktig inn. Risen skal være klebrig og ikke bløt, det er derfor viktig at du justere mengden og ikke har i alt på en gang.
Dekk risen med et fuktig kjøkkenhåndkle, slik at den beholder fuktigheten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29118)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-03-09
Oppdatert dato:2012-03-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løkstekt ris.Løkstekt ris.
Denne retten har 110,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushiris til 4.Sushiris til 4.
Denne retten har 153,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lemon rice.Lemon rice.
Denne retten har 193,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Meksikansk ris.Meksikansk ris.
Denne retten har 61,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ris med paprika.Ris med paprika.
Denne retten har 190,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsaksrisotto.Grønnsaksrisotto.
Denne retten har 100,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.