Fotograf:Rosemarie Pettersen En litt rar kombinasjon som passer fint sammen. Vi brukte flytende honning i slike plastflasker, og skikkelig bacon + skiver av bacon på toppen. Bruk helst kulturmelk i sveler, men blir det for tykt kan du tynne med litt skummet kultur.
Når du steker sveler kan du om du ønsker de tykke bruke en liten stekepanne. Ellers om røra er tykk må du breie røren ut i panna.
Oppskriften inneholder 236 Kalorier, 28 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveledeigen blandes i en bolle og la stå å svelle i minst 1 time.
Sprøstek bacon i mellomtiden.
Svelene stekes passe tykke i stekepanne til de er gylne på hver side.
Ved servering:
Ha på tynne skiver med bacon og drypp over honning. Pynt med skiver av skrelt avocado uten stein.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34289)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-09-23
Oppdatert dato:2018-09-23