Fotograf:Knut Pettersen vi lager pannekaker stadig vekk og har i det siste eksperimentert med dette. Her har jeg lagd de som små lapper i den lille stekepanna. Nytt er at jeg erstatter deler av melka med kefir, og bruker en smule natron i de. Blir utrolig gode.
Oppskriften inneholder 154 Kalorier, 14 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland først melk, kefir og egg. Ha i mel, natron og salt. Pisk sammen slik at ikke er klumper. Dekk til og la stå kaldt å svelle noen timer.
Varm litt margarin i en liten stekepanne. La plata stå på middels varme. Hell i en øse med røre, mengde etter hva man skal steke. Bare litt ved tynne pannekaker men mer ved lapper eller sveletypen.
La en steke til den er tørr på overflaten. Snu pannekaka og stek ytterliger ca 1 minutt. Ta opp og legg på tallerken.
Server med blåbærsylt, lønnesirup, sukker eller hva man haver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 33930)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-05-04
Oppdatert dato:2018-05-04