Svinefilet med salviefyll inneholder
163 Kalorier,
2 g Karbo,
18 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Svinefilet med salviefyll har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinefilet med salviefyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6632 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinefilet med salviefyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 163.41 | 335.48 | Kcal |
Protein | 18.19 | 37.34 | gram |
Karbohydrat | 1.86 | 3.82 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 0.94 | gram |
Fett | 7.79 | 15.99 | gram |
Mettet fett | 3.40 | 6.98 | gram |
Alkohol | 1.74 % | | | |
Salt | 0.56 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.02 | Kr 28.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 821 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær svinefileten på langs i et dypt snitt. Pass på at du ikke skjærer tvers igjennom.
Bland sammen ost og salvie og stapp blandingen inn i snittet i svinefileten. Bind sammen fileten med hyssing og rull den i hvetemel utblandet med salt o pepper etter smak.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Legg svinefileten i og brun den forsiktig på alle kanter. Løft fileten ut av pannen og legg den over på et ildfast fat. Hell vinen opp i pannen, la den koke opp, slå ned varmen og la det koke i 1 minutt mens du skraper løs alt det fastbrente i pannen.
Hell stekesjyen over svinefileten. Sett den i stekeovnen i 20-25 minutter, til den er gjennomstekt.
Skjær fileten i skiver og legg skivene på et oppvarmet serveringsfat. Hell sjyen over fileten og server.
1 porsjon inneholder:
Energi 400 kcal
Proteiner 48 g
Karbohydrater 0 g
Fiber 0 g
Total fettmengde 20 g
Mettet fett 9 g
Natrium 606 mg
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5827)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift