Fotograf:
Freia
Svømmebasseng-kake med gelé inneholder
320 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Svømmebasseng-kake med gelé har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svømmebasseng-kake med gelé er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9085 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Svømmebasseng-kake med gelé med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 320.06 | 10 931.07 | 1 093.11 | Kcal |
Protein | 4.31 | 147.20 | 14.72 | gram |
Karbohydrat | 32.06 | 1 094.95 | 109.50 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 30.40 | 3.04 | gram |
Fett | 19.20 | 655.74 | 65.57 | gram |
Mettet fett | 11.91 | 406.76 | 40.68 | gram |
Salt | 0.44 | 14.88 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 112.02 | Kr 11.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 415 totalt | 3 415 pr porsj | 342 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Langpannekake
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alt det tørre og bland det vekselvis i eggedosisen med melk og smeltet smør. Ha røren i en stor langpanne, 40x36 cm, som er kledd med bakepapir. Stekes ved 180°C i 30-40 minutter.
Smørkrem:
Pisk smør og melis (hvitt) til en hvit krem. Pisk eggehviter og farin, først over vannbad og deretter kald. Bland det så langsomt i kremen.
Vann til svømmebassenget:
Lag geléene som anvist på pakken, og avkjøl den litt. Farg ”vannet” til ønsket farge. Sett den i kjøleskapet til den stivner.
Legg den ene langpannekaken over på et fat. Skjær ut kanter av den andre langpannekaken og bygg høye bassengkanter.
Dekk kaken med smørkrem. Geléen hakkes opp med en kniv, før den fylles i bassenget. Pynt med figurer, parasoller og godteri etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Freia
(Intern: 28418)
Tilberedningstid:
2 timer
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-04-30
Oppdatert dato:2011-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift