Syltet julelaks



Syltet julelaks inneholder 149 Kalorier, 19 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Syltet julelaks har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Syltet julelaks er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3540 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grlaksefilet uten skinn og ben
1stkrødløk
2stkvårløk eller 1 liten purre

Lake:

5dlvann
2,5dlvineddik
4dlsukker
3stklaurbærblad
1sssalt
1sssennepsfrø
0,5sshel hvit pepper
0,5sshel nellik
0,5ssallehånde




Næringsdeklarasjon for Syltet julelaks!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148.91718.86Kcal
Protein6.5431.57gram
Karbohydrat18.6289.89gram
Kostfiber0.512.46gram
Fett5.2525.34gram
Mettet fett0.964.63gram
Salt0.914.38gram
Pris på oppskriftenKr 9.00Kr 43.45Kroner
Hele oppskriften veier1 931 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo50,01 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp alle ingrediensene til laken og la den trekke et par minutter. Avkjøl.

Skjær laksefiletene opp i terninger og dryss over salt. Vend saltet godt inn i fisken. La den stå og trekke med saltet i ca 2 timer.

Skyll av saltet og tørk godt av fisken. Legg laksebitene i en bolle eller krukke sammen med løk i båter og vårløk i ringer. Hell over den avkjølte løken og la fisken stå og trekke smak 5-6 timer på kjøkkenbenken eller minst 8-10 timer i kjøleskapet.

Server med grovt brød og ev potetsalat eller rømme.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11241)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.