Syltet julelaks inneholder
149 Kalorier,
19 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Syltet julelaks har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet julelaks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3540 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet julelaks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.91 | 718.86 | Kcal |
Protein | 6.54 | 31.57 | gram |
Karbohydrat | 18.62 | 89.89 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 2.46 | gram |
Fett | 5.25 | 25.34 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 4.63 | gram |
Salt | 0.91 | 4.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.00 | Kr 43.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 931 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp alle ingrediensene til laken og la den trekke et par minutter. Avkjøl.
Skjær laksefiletene opp i terninger og dryss over salt. Vend saltet godt inn i fisken. La den stå og trekke med saltet i ca 2 timer.
Skyll av saltet og tørk godt av fisken. Legg laksebitene i en bolle eller krukke sammen med løk i båter og vårløk i ringer. Hell over den avkjølte løken og la fisken stå og trekke smak 5-6 timer på kjøkkenbenken eller minst 8-10 timer i kjøleskapet.
Server med grovt brød og ev potetsalat eller rømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11241)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.