Syltet sild med hakket rødløk inneholder
136 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Syltet sild med hakket rødløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet sild med hakket rødløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5035 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet sild med hakket rødløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.13 | 2 162.70 | Kcal |
Protein | 6.87 | 109.14 | gram |
Karbohydrat | 5.44 | 86.43 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 11.76 | gram |
Fett | 9.49 | 150.77 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 31.30 | gram |
Salt | 1.60 | 25.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 54.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 589 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens silden og fjern bena. Skyll silden raskt og la den renne av. Legg den med skinnet ned på en stor skjærefjøl og salt den lett på kjøttsiden. Rull sildefiletene sammen med skinnet inn og legg rullene tett i en lav og vid, rustfri kjele.
Kjele 1 ss salt med 1 dl varmt vann til en sterk saltlake og hell den over silderullene. La dem trekke under lokk i 7-8 minutter ved svak varme.
Hell forsiktig av saltlaken. Det kan være litt vanskelig, men det går bra hvis du holder en tallerken inntil slik at silden ikke forskyver seg.
Dryss rikelig med malt allehånde og finhakket rødløk over den varme silden og avkjøl.
Kok i mellomtiden eddiklaken og avkjøl den. Hell den over silderullene og la dem stå kaldt i 1 døgn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11447)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift