Tagliatelle med kalkun og fløtesaus



Tagliatelle med kalkun og fløtesaus oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En rask og smakfull pastarett til hele familien.

Oppskriften inneholder 207 Kalorier, 22 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tagliatelle med kalkun og fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 2812 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grkalkunfilet
4sshvetemel
0,5tssalt
1krmpepper
60grsmør
1stkløk
100grsukkererter
2stktomat
1,5dlhvitvin (kan erstattes med eplejuice)
0,5dlhønsebuljong (utblandet)
2dlkremfløte
salt, pepper
600grtagliatelle
50grparmesan , revet




Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med kalkun og fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier207.431 089.11Kcal
Protein11.0457.97gram
Karbohydrat22.46117.93gram
Kostfiber1.718.98gram
Fett7.2538.07gram
Mettet fett4.3122.63gram
Alkohol0.68 %
Salt0.311.61gram
Pris på oppskriftenKr 8.02Kr 42.11Kroner
Hele oppskriften veier2 100 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo43,31 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kalkunkjøttet i tynne strimler. Vend kjøttstrimlene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme.
Sett kjøttet til side. Skjær løken i skiver. Sukkerertene og tomatene skjæres i biter. Surr løk og tomat i resten av smøret ved middels varme, til løken er blank og myk. Hell vinen over og kok inn vinen til den er reduser til ca halv mengde.

Tilsett buljong og fløte. Kok opp og tilsett kalkunkjøttet og sukkerertene. Smak til med salt og pepper og la det hele stå og trekke i et par minutter til kjøttet er varmt.
Mens pastasausen lages, kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende og saltet vann. Vannet helles av, og pastaen blandes med pastasausen.
Dryss over nyrevet parmesan, og server med en grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30990)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pulled turkey pasta.Pulled turkey pasta.
Denne retten har 340,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle med kalkun og fløtesaus.Tagliatelle med kalkun og fløtesaus.
Denne retten har 207,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.