Fotograf:
Melk.no
En rask og smakfull pastarett til hele familien. Oppskriften inneholder
207 Kalorier,
22 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med kalkun og fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2812 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med kalkun og fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.43 | 1 089.11 | Kcal |
Protein | 11.04 | 57.97 | gram |
Karbohydrat | 22.46 | 117.93 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 8.98 | gram |
Fett | 7.25 | 38.07 | gram |
Mettet fett | 4.31 | 22.63 | gram |
Alkohol | 0.68 % | | | |
Salt | 0.31 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.02 | Kr 42.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 100 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kalkunkjøttet i tynne strimler. Vend kjøttstrimlene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme.
Sett kjøttet til side.
Skjær løken i skiver. Sukkerertene og tomatene skjæres i biter. Surr løk og tomat i resten av smøret ved middels varme, til løken er blank og myk. Hell vinen over og kok inn vinen til den er reduser til ca halv mengde.
Tilsett buljong og fløte. Kok opp og tilsett kalkunkjøttet og sukkerertene. Smak til med salt og pepper og la det hele stå og trekke i et par minutter til kjøttet er varmt.
Mens pastasausen lages, kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende og saltet vann. Vannet helles av, og pastaen blandes med pastasausen.
Dryss over nyrevet parmesan, og server med en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30990)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift