Tagliatelle med kjøttdeig og pizzaiola inneholder
136 Kalorier,
13 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med kjøttdeig og pizzaiola har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med kjøttdeig og pizzaiola er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med kjøttdeig og pizzaiola!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.12 | 661.13 | Kcal |
Protein | 7.03 | 34.14 | gram |
Karbohydrat | 12.76 | 61.98 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 6.65 | gram |
Fett | 5.55 | 26.96 | gram |
Mettet fett | 1.86 | 9.03 | gram |
Alkohol | 0.61 % | | | |
Salt | 0.32 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 22.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 943 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Brun kjøttdeigen raskt i pannen.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken.
3. Lag Pizzaiola: Varm oljen i en panne og tilsett finhakket hvitløk og løk. Surr løken lett gyllen. Ha i tomater, hvitvin eller kraft og oregano. Demp varmen og la sausen koke til den tykner, 10 - 15 minutter. Jo lenger den koker, jo bedre smak blir det av tomatene.
4. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967410)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2002-05-01
Lesere:
2904 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift