Tagliatelle med reinsdyr og sopp inneholder
180 Kalorier,
17 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med reinsdyr og sopp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med reinsdyr og sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5459 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med reinsdyr og sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.92 | 797.59 | Kcal |
Protein | 9.35 | 41.45 | gram |
Karbohydrat | 16.50 | 73.14 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 4.79 | gram |
Fett | 5.82 | 25.80 | gram |
Mettet fett | 3.06 | 13.56 | gram |
Alkohol | 3.14 % | | | |
Salt | 0.19 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.22 | Kr 49.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 773 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tint reinskav legges i en bolle. Knus einerbær i en morter og tyttebær med gaffel. Røres sammen med gin og helles over kjøttet. Legg over lokk og la det trekke minst 2 timer. Snu kjøttet minst en gang. La det meste av marinaden renne av og stek kjøttet gjennom i smør i poanne. Ta det opp.
Kok pasta som angitt på pakningen. Rens soppen og skjær i skiver. La smøret bli nøttebrunt i pannen igjen og legg soppen i. Salt. Stekes ca. 10 minutter, snus ofte. Rør sammen snøfrisk og melk og hell blandingen over soppen. La det få surre godt sammen. Salt og pepper etter smak. Bland kjøtt og soppstuing.
La det få surre sammen noen minutter.
Fordel avrent pasta på tallerkener. Fordel kjøtt/soppstuingen over. legg på kokte brokkolibuketter og skiver av tomat. Ha revet ost i en bolle for seg - umh.......
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21709)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-26
Oppdatert dato:2006-03-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift