Tagliatelle med reinsdyr og sopp



Tagliatelle med reinsdyr og sopp inneholder 180 Kalorier, 17 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med reinsdyr og sopp har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tagliatelle med reinsdyr og sopp er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5459 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 400grtagliatelle,
500grreinskav (1 pk),
1ssmeierismør

Marinade:

1sseinerbær,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sstyttebær, rørte
1,5dlgin
300grsopp, frisk
1ssmeierismør,
1begersnøfriskost med einerbær,
2dlmelk
salt,
1dashpepper,
revet cheddar (eller annen god ost),
noen kokte brokkolibuketter,
4stk litecherrytomater




Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med reinsdyr og sopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier179.92797.59Kcal
Protein9.3541.45gram
Karbohydrat16.5073.14gram
Kostfiber1.084.79gram
Fett5.8225.80gram
Mettet fett3.0613.56gram
Alkohol3.14 %
Salt0.190.83gram
Pris på oppskriftenKr 11.22Kr 49.74Kroner
Hele oppskriften veier1 773 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo36,68 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tint reinskav legges i en bolle. Knus einerbær i en morter og tyttebær med gaffel. Røres sammen med gin og helles over kjøttet. Legg over lokk og la det trekke minst 2 timer. Snu kjøttet minst en gang. La det meste av marinaden renne av og stek kjøttet gjennom i smør i poanne. Ta det opp.

Kok pasta som angitt på pakningen. Rens soppen og skjær i skiver. La smøret bli nøttebrunt i pannen igjen og legg soppen i. Salt. Stekes ca. 10 minutter, snus ofte. Rør sammen snøfrisk og melk og hell blandingen over soppen. La det få surre godt sammen. Salt og pepper etter smak. Bland kjøtt og soppstuing.
La det få surre sammen noen minutter.

Fordel avrent pasta på tallerkener. Fordel kjøtt/soppstuingen over. legg på kokte brokkolibuketter og skiver av tomat. Ha revet ost i en bolle for seg - umh.......

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21709)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-26
Oppdatert dato:2006-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med reinsdyrskav.Pasta med reinsdyrskav.
Denne retten har 241,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpasta.Reinsdyrpasta.
Denne retten har 140,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.