Fotograf:Matprat.no Hvem sier at reinsdyr er forbeholdt høytid og helg? Her har du en rask og god hverdagsrett med reinsdyrskav - på bordet på under en halv time. Nam!
Oppskriften inneholder 242 Kalorier, 21 g Karbo, 11 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Varm en stekepanne og med litt av margarinen/smøret og fres reinsdyrskavet til det har fått fin farge. Ha det over på en tallerken. Kok ut pannen med litt vann og hell det over skavet.
Varm stekepannen på nytt og fres grønnsakene raskt. Ha reinsdyrskavet tilbake i stekepannen sammen med væsken og créme frâiche. Kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian.
Vend den varme sausen inn i nykokt pasta og fordel på tallerkener. Høvle eller riv litt parmesan på toppen og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36169)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2021-12-27
Oppdatert dato:2021-12-27