Terrine av lettsaltet svineknoke



Terrine av lettsaltet svineknoke inneholder 78 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Terrine av lettsaltet svineknoke har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Terrine av lettsaltet svineknoke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5287 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
125grsmåløk
6blad(er)av savoy- eller kinakål
2sssmør
1stklettsaltet svineknoke, kokt mør i vann
5dlkraft fra kokingen
litt olivenolje
500grshiitakesopp eller aromasjampinjonger
1feddhvitløk, knust
1sshonning




Næringsdeklarasjon for Terrine av lettsaltet svineknoke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.28153.70Kcal
Protein7.6615.04gram
Karbohydrat1.893.71gram
Kostfiber0.871.71gram
Fett4.268.36gram
Mettet fett1.763.46gram
Salt0.350.68gram
Pris på oppskriftenKr 4.91Kr 9.64Kroner
Hele oppskriften veier1 964 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,65 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Avkjøl den kokte knoken, og rens for skinn og evt litt fett og ben. Sil kraften og kok den inn. Reduser til om lag halvparten. Del kjøttet i biter og vend i ”sirups”-kraften.

Skrell løk og kok dem i lettsaltet vann ca 1 minutt. La renne av i en sil. Rens kålbladene og skjær bort den tykke stilken. Forvell bladene raskt i lettsaltet vann, og tørk. Fres dem så forsiktig i litt smør. Krydre med salt og pepper.

Rens sopp og skjær i biter. Stek dem i varm olje. Krydre. Varm opp honning og tilsett løk. La det koke sakte til løken er helt glassert av honning.

Legg tre lag plastfilm på benken. Legg en firkant på ca 40 x 25 cm av kålbladene. De skal overlappe hverandre. Fordel kjøtt på kålen, men la det være igjen en stripe på 2-3 cm rundt det hele. Legg sopp som en stripe midt på. Rull sammen som en rullekake. Prøv å rulle jevnt og stramt. Knytt endene stramt igjen. Settes i kjøleskapet natten over.

Før servering fjernes plastfolien og rulladen skjæres i skiver av ønsket tykkelse. Pensle overflatene med god olivenolje. Serveres med god brødbakst, en god salat og for eksempel en fløte- eller hvitvinssaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10996)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinke- og persilleterrin.Skinke- og persilleterrin.
Denne retten har 117,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.
Denne retten har 102,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.