Fotograf:
Knut Pettersen
Thaisalat med oksekjøtt, spinat og bønnespirer 1 inneholder
69 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Thaisalat med oksekjøtt, spinat og bønnespirer 1 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thaisalat med oksekjøtt, spinat og bønnespirer 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4176 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thaisalat med oksekjøtt. spinat og bønnespirer 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.68 | 169.73 | Kcal |
Protein | 10.37 | 25.63 | gram |
Karbohydrat | 3.26 | 8.06 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 3.04 | gram |
Fett | 1.30 | 3.21 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 1.36 | gram |
Salt | 0.67 | 1.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.80 | Kr 34.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i tynne skiver.
Marinade:
Bland fishsauce, sukker, ingefær, limesaft og finhakket chili sammen.
Marinér kjøttet i halvdelen av marinaden i 30 min.
Skyll spinaten og bland den med spirene.
Stek kjøttet i en varm wok, tilsett det til salaten sammen med resten av marinaden og servér.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27319)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Thailand
Innlagt dato:2013-06-16
Oppdatert dato:2013-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift