Fotograf:
Bonduelle
Tømmerhugger-gryte inneholder
104 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tømmerhugger-gryte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tømmerhugger-gryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3581 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tømmerhugger-gryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.90 | 532.34 | Kcal |
Protein | 6.09 | 31.20 | gram |
Karbohydrat | 7.93 | 40.63 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 7.69 | gram |
Fett | 4.98 | 25.52 | gram |
Mettet fett | 1.77 | 9.07 | gram |
Salt | 0.42 | 2.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.60 | Kr 23.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 049 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttdeigen blandes med egg, brødrasp og ajvar. Krydre med salt og pepper og form massen til små ruller. Skrell løken og potetene. Skyll og skjær begge deler i skiver. Kok potetene i ca. 15 minutter i kokende vann med salt. La Bonduelle Kidney Bønner og Bonduelle Meget fine Grønne Bønner dryppe av seg.
Varm opp 2 ss olje i en panne. Stek kjøttrullene i oljen og sett dem deretter varmt. Stek løk- og potetstavene i resten av oljen i ca. 5-10 min.
Tilsett Bonduelle Kidney Bønner og Bonduelle Meget fine Grønne Bønner, og varm dem raskt opp. Smak til med pepper, salt og paprika, og tilsett deretter kjøttrullene. Det kan eventuelt serveres en skje med kremost med urter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28751)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift