Tørrstekt strimlet biffkjøtt inneholder
109 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tørrstekt strimlet biffkjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Selleri, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tørrstekt strimlet biffkjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11512 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tørrstekt strimlet biffkjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.19 | 179.82 | Kcal |
Protein | 13.46 | 22.17 | gram |
Karbohydrat | 2.71 | 4.46 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 1.75 | gram |
Fett | 4.50 | 7.41 | gram |
Mettet fett | 1.01 | 1.66 | gram |
Alkohol | 0.27 % | | | |
Salt | 0.42 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.54 | Kr 22.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 659 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i fyrstikktynne strimler. Skjær gulrot og selleri i jevnt tynne strimler.
Varm en wok eller stekepanne. Skru ned varmen og fres kjøttstrimlene sammen med vin eller sherry til fargen endres.
Hell av den overskytende væsken og spar den. Fortsett å røre til kjøttet er helt tørt.
Tilsett hot bean souce, soyasaus, hvitløk og sukker. Bland godt og ha i strimlet gulrot og selleri.
Skru opp varmen og tilsett vårløk, ingefær og kokevæsken. Fortsett å røre til all væsken er fordampet, smak til og server.
Tørrsteking er en tilberedelsesmetode som benyttes i Szechuan, der hovedingrediensene først stekes langsomt i wok over svak varme til den er tørr og deretter gjøres raskt ferdig sammen med de andre ingrediensene over sterk varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6608)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Kina
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift