Fotograf:
Knut Pettersen
Oksekjøtt med grønn karrypasta inneholder
145 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oksekjøtt med grønn karrypasta har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oksekjøtt med grønn karrypasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4958 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Oksekjøtt med grønn karrypasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.15 | 645.19 | Kcal |
Protein | 7.12 | 31.65 | gram |
Karbohydrat | 12.41 | 55.16 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 8.76 | gram |
Fett | 7.01 | 31.16 | gram |
Mettet fett | 4.64 | 20.62 | gram |
Salt | 0.43 | 1.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.10 | Kr 31.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 778 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær auberginen i små terninger. Kok dem i 3 minutter i saltet vann. La dryppe av.
Rens løken. Skjær løk i skiver og kjøttet i tynne strimler. Hakk chilliene fint.
Varm en wok og ha i olje. Surr karrypasta ½ minutt.
Tilsett oksekjøtt. Surr det, til det er brunet (evt. av to omganger avhengig av wok-størrelse).
Rør kokosmelk, nam pla og sukker i. Kok opp og tilsett aubergine, løk, chili, ingefær og kaffirblader. Småkok i 5 minutter. Smak til med ekstra nam pla.
Servér retten rykende varm, pyntet med basilikumblader. Spis jasminris og Grønn papayasalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21019)
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-11-28
Oppdatert dato:2005-11-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift