Fotograf:Frukt.no En god blanding av kjøtt og grønnsaker i en rask og enkle wokrett.
Asparges og oksekjøtt passer utmerket til wok og sammen med spinat og mandler får denne woken en rund og god smak. Tilsetter du litt chili som den siste prikken over i'en, gir det retten et lite "kick".
Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok.
Skrell den nederste delen av aspargesene mens de ligger på bordflaten. Skjær i biter, men behold tuppene hele. Skjær rødløk i båter og babymais i 3.
Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Stek det i litt olje til det får farge og ta det ut.
Stek løken til den er myk, tilsett aspargesstenglene, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter. Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel (har du ikke kjøttbuljong kan du bruke kyllingbuljong), spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og evt. hakket chili.
Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering. Server kokt ris eller lyst brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33529)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30