Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tomatkabaret oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tomatkabaret



Tomatkabaret inneholder 40 Kalorier, 5 g Karbo, 4 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Tomatkabaret har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tomatkabaret er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dltomatjuice
Ca 5,5plate(r)gelatin
1ssworcerstershiresaus
0,5tssalt
0,25tspepper
1stkeple
50grskinke, kokt




Næringsdeklarasjon for Tomatkabaret!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier40.1461.03Kcal
Protein3.655.55gram
Karbohydrat4.937.50gram
Kostfiber1.382.10gram
Fett0.340.52gram
Mettet fett0.120.18gram
Salt1.231.87gram
Pris på oppskriftenKr 3.74Kr 5.69Kroner
Hele oppskriften veier608 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo49,12 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann ca 10 minutter. Hell vannet fra og smelt gelatinen i det vannet som fremdeles henger i den.

Hell tomatjuice i en bolle, rør gelatinen i. Bruk 6 plater gelatin i varmt vær.

Smak tomatsaften til med Worcestershiresaus, salt og pepper. Rør til massen begynner å stivne.

Tilsett skrellede epler som er skåret i små terninger sammen med skinketerninger. Fordel massen i små former som settes kjølig til geléen er stiv.

Dypp formene et sekund i varmt vann og hvelv dem på salatblad.

Server kabareten som forrett eller som tilbehør til kaldt kjøtt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9770)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Lesere: 1745 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.