Fotograf:
Frukt.no
Tomatpai med blåmuggost inneholder
236 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Tomatpai med blåmuggost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatpai med blåmuggost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6258 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatpai med blåmuggost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.00 | 611.91 | Kcal |
Protein | 5.20 | 13.48 | gram |
Karbohydrat | 9.60 | 24.89 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 4.02 | gram |
Fett | 19.30 | 50.04 | gram |
Mettet fett | 10.08 | 26.14 | gram |
Salt | 0.21 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.82 | Kr 17.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør raskt til deigen samler seg. Sett deigen kjølig i ca. 30 minutter. Kjevle paideigen eller trykk den ut i en paiform, ca. 20 cm. i diameter.
Forstek paien ved 200 grader C i ca. 10 minutter. La den avkjøles. Bland sammen crème fraîche, blåmuggost og egg til en krem. Smør den over bunnen av paiskallet.
Del tomater i skiver og fordel oppå. Strø på pinjekjerner, og stek paien ved 200 grader C i ca. 30 minutter til den har fått fin farge
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24243)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-17
Oppdatert dato:2007-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift