Fotograf:Astrid Hals En deilig pai som minner om ferien i Hellas. Med tomater, fetaost og oliven. Men husk å bruke modne tomater og helst solmodne. Tomater har en tendens til å ikke alltid smake noe særlig når de er ikke har hatt sola til å søte dem.
Tin butterdeigen og kjevl den ut. Legg den i en ildfast paiform.
Del tomater i båter og løk i tynne båter. Smelt smøret og stek løken litt i pannen. Fordel tomater, løk og oliven i paiskallet. Smuldre over fetaost og strø på hakket timian. Slå over litt olivenolje.
Stek paien ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
Server paien varm eller kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33527)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Hellas Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30
Lesere: 1634 totalt.