Fotograf:Dansukker
Tomatpai med cheddar inneholder 208 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Tomatpai med cheddar har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Arbeid sammen ingrediensene til paideigen. Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca. 28 cm i diameter. Prikk med en gaffel. La hvile i kjøleskap i 30 minutter. Forstek skallet i ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Skrell og hakk løkene. Fres løken i matfettet sammen med det brun farin. Tilsett tomatpuré, sirup, hvitløk, urter, salt og sambal oelek. Smak til og tilsett eventuelt mer krydder. Legg et lag ost i bunnen av paiskallet. Bre ut fyllet oppå osten. Legg på tomatene. Strø over resten av osten.
Hell på fløten. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Server en frisk salat til paien.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35282)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Innlagt dato:2020-07-28
Oppdatert dato:2020-07-28