Fotograf:
Melk.no
Hva skal vi ha til middag? Prøv denne lekre paien. Passer til middag hele året. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat. Oppskriften inneholder
246 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cottage cheese-pai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
14154 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cottage cheese-pai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.41 | 2 897.81 | 482.97 | Kcal |
Protein | 8.66 | 101.84 | 16.97 | gram |
Karbohydrat | 11.07 | 130.18 | 21.70 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 10.58 | 1.76 | gram |
Fett | 18.41 | 216.50 | 36.08 | gram |
Mettet fett | 9.92 | 116.66 | 19.44 | gram |
Salt | 1.17 | 13.74 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.93 | Kr 69.74 | Kr 11.62 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 176 totalt | 1 176 pr porsj | 196 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med vann og salt. La deigen hvile kaldt ca 1 time.
Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paiskallet ved 225 grader i ca 10 minutter.
Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.
Pisk eggene sammen med fløten og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese. Hell røren i det ferdigstekte paiskallet. Legg baconskivene og tomatene i pairøren.
Stekes på ca 200 grader i ca 35 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 24252)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift