Fotograf:
Vita Hjertego
Tomatsalat med krutonger inneholder
157 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Tomatsalat med krutonger har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatsalat med krutonger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4716 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatsalat med krutonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 156.91 | 312.17 | Kcal |
Protein | 2.52 | 5.01 | gram |
Karbohydrat | 9.52 | 18.94 | gram |
Kostfiber | 2.13 | 4.24 | gram |
Fett | 11.61 | 23.10 | gram |
Mettet fett | 1.30 | 2.59 | gram |
Salt | 1.24 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.42 | Kr 10.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 194 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm ovnen til 200oC og brun loffterningene (krutongene) til de er sprø og lys brune. Ta dem ut og avkjøl.
Legg de halve paprikaene med skinnsiden opp på en smurt bakeplate og sett dem under grillen. Grill til skinnet er mørkt. Ta dem ut og avkjøl.
Ta av skinnet og del paprikaen i strimler.
Anrett tomatskiver, krutonger og paprika på et fat.
Bland solsikkeolje, hvitløk, eddik, salt og pepper.
Hell dressingen over og fordel de øvrige ingrediensene over. Pynt med basilikum.
Salaten kan serveres som en forrett, eller som hovedrett sammen med stekte kyllingfileter eller kokt hvit fisk. Salaten passer også meget godt inn på et koldtbord.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24338)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-29
Oppdatert dato:2007-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift