Tournedos av hakket struts



Tournedos av hakket struts inneholder 110 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tournedos av hakket struts har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tournedos av hakket struts er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3883 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grhakket strutsekjøtt
1pakkebacon
4stktomater
1dltomatpuré
1stkbuljongterning
frisk timian
1dashsmør til steking
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Tournedos av hakket struts!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.95312.31Kcal
Protein12.1534.51gram
Karbohydrat2.206.25gram
Kostfiber0.852.41gram
Fett5.6516.05gram
Mettet fett2.176.16gram
Salt1.083.08gram
Pris på oppskriftenKr 10.66Kr 30.28Kroner
Hele oppskriften veier1 136 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Start med å lage en god kraftig tomatsaus.
Sett buljongen til koking, skjær de friske tomater i små terninger (uten skall) og held dem opp i buljongen sammen med tomatpuré, timian og pepper.
La det småsnurre under lokk et kvarters tid - gjerne mer. Smak til med salt.

Form det hakkede strutsekjøtt til biffer og vikl en skive bacon eller to om hver.
Dryss med salt og pepper og stek dem på panne eller grill, som du ville steke en vanlig hakkebiff
Legg biffene på fat eller tallerkner, hell tomatsausen over og legg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Tilbehør:
Råstekte poteter, en bakt potet eller bare godt brød. Hvis du synes der skal en grønnsak til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3022)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.