Tunfisktartar



Tunfisktartar inneholder 132 Kalorier, 3 g Karbo, 17 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tunfisktartar har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfisktartar er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grtunfisk, fersk
4stkøsters
4sssoyasaus
2ssolivenolje
2sspepperrot, finrevet
1feddhvitløk
0,25stksitron
1dashnykvernet pepper




Næringsdeklarasjon for Tunfisktartar!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132.14133.69Kcal
Protein16.6316.83gram
Karbohydrat3.093.13gram
Kostfiber0.530.54gram
Fett5.805.87gram
Mettet fett0.870.88gram
Salt2.262.29gram
Pris på oppskriftenKr 28.36Kr 28.69Kroner
Hele oppskriften veier405 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Åpne østersen. Ta ut skjellmaten, hakk den i bitte små terninger og legg alt i en liten bolle sammen med saften fra skjærebrettet.

Press hvitløk og ha i bollen sammen med den revne pepperroten, soya, saften av sitronbåten og olivenolje.

Skjær tunfisken i tynne skiver, hakk dem i like små terninger og ha i bollen sammen med det andre. Kvern på godt med pepper og bland forsiktig.

Server gjerne på den måten at du klapper tartaren opp i små former, som du hvelver over på tallerkener og lar få følge av for eksempel salat, soltørkede tomater eller piperade.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11743)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 2789 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.