Tyttebærpærer med kanelis inneholder
61 Kalorier,
9 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Tyttebærpærer med kanelis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærpærer med kanelis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5692 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyttebærpærer med kanelis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.36 | 195.49 | Kcal |
Protein | 0.80 | 2.55 | gram |
Karbohydrat | 8.70 | 27.72 | gram |
Kostfiber | 2.77 | 8.83 | gram |
Fett | 1.98 | 6.31 | gram |
Mettet fett | 1.19 | 3.79 | gram |
Salt | 0.02 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.70 | Kr 5.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 274 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland tyttebærsyltetøy eller tyttebærsaft med vann og gi blandingen et oppkok. Sil laken hvis de bruker syltetøy. Smak til med sukker.
Skrell pærene. Skjær bort blomsterfestet og skjær et lite kryss i fruktkjøttet. Skrap stilkene og klipp bort en liten bit.
Sett pærene i tyttebærlaken, og la dem trekke på svak varme til de er møre, 15-20 minutter. Prøv med kakenål. Avkjøl pærene i laken.
Legg dem i en serveringsbolle, eller anrett i porsjonsglass. Fordel laken over. Rør isen myk og smak til med kanel. Server isen ved siden av pærene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8630)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift