Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pæregalette med chèvre med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
292.79
3 601.32
360.13
Kcal
Protein
4.70
57.81
5.78
gram
Karbohydrat
21.12
259.78
25.98
gram
Kostfiber
2.73
33.58
3.36
gram
Fett
20.45
251.54
25.15
gram
Mettet fett
11.08
136.28
13.63
gram
Salt
0.57
7.00
0.70
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.94
Kr 60.76
Kr 6.08
.-
Hele oppskriften veier
1 230 totalt
1 230 pr porsj
123 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
porsjoner
Start med galettedeigen Del smøret i mindre biter, og ha det i en kjøkkenmaskin. Miks det raskt sammen med hvetemel, melis og salt. Tilsett vann, og miks til deigen er samlet.
Dekk over med plast, og la deigen hvile i kjøleskap i ca. 30 minutter. Sett ovnen på 175 °C.
Skjær chèvren i tynne skiver. Skyll pærene, ta ut kjernehuset og del dem i skiver.
Ha hasselnøttene i en bolle, og tilsett sirupen. Rør rundt.
Ta paideigen ut av kjøleskapet, og kjevle den ut til en sirkel på melet bakebord, ca. ½ cm tynn. Legg paideigen på et brett med bakepapir.
Legg pæreskivene og chèvren midt på paideigen, og strø over hasselnøttene. Brett inn paikantene mot midten, og pensle med vispet eggehvite.
Stek nederst i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35057)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2020-05-25
Oppdatert dato:2020-05-25
Lesere: 106 totalt.