Still inn ovnen på 225°. Smør en paiform.
Skrell, del og fjern kjernehuset fra pærene. Skjær hver pærehalvdel i skiver nesten tvers igjennom. Legg i formen.
Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. Visp sammen egg og melk. Tilsett melblandingen og visp til en jevn røre som helles over pærene.
Strø sukker over pærene. Stek pærene midt i ovnen i 15 minutter, senk deretter varmen til 175° og stek i ytterligere 20 minutter.
Serveres lunken med en klatt lettvispet kremfløte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26607)
Tilberedningstid:
40-60 min
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-09
Oppdatert dato:2018-04-11