Fotograf:Frukt.no Når pærer får en omgang i ovnen skjer det nesten magiske ting. Og sammen med litt hakkede hasselnøtter, honning og mørk sjokolade, så blir dette julens favoritt til dessert
Oppskriften inneholder 184 Kalorier, 9 g Karbo, 2 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 200 grader.
Legg hasselnøttene på et bakepapir og stek dem i ovn i 5 minutter. Da blir de fyldig på smak.
Skrell pærene og skjær av et lite snitt i bunnen slik at pærene kan stå.
Smelt smøret sammen med honningen. Pensle dette på pærene .
Grovhakk hasselnøttene og klem de på pærene.
Sett pærene i ovnen på bakepapir og bak dem midt i ovnen i 18-20 minutter.
Riv sjokoladen.
Server pærene lune med et dryss av revet sjokolade.
Server med pisket krem ved siden av
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34896)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-12-05
Oppdatert dato:2019-12-05