Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vinkokte pærer på mørdeigsbunn med vaniljekrem med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
164.15
599.97
Kcal
Protein
1.87
6.83
gram
Karbohydrat
18.87
68.97
gram
Kostfiber
1.99
7.27
gram
Fett
7.00
25.59
gram
Alkohol
2.03 %
7.42
gram
Mettet fett
3.98
14.55
gram
Salt
0.03
0.12
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.38
Kr 19.66
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 462 totalt
366 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
45,98 %
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til deigen, og arbeid dem sammen. Legg deigen i kjøleskap i minst 30 minutter. Ta ut deigen, og form den til en rull. Skjær rullen i 3 mm tykke skiver. Legg først én av skivene på et brett med bakepapir, legg deretter skiver rundt denne, slik at det blir en blomst. Lag til sammen fire slike blomster. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Bland ingrediensene til kremen i en tykkbunnet kasserolle, og la det småkoke under omrøring til det tykner. Avkjøl. Skrell pærene, fjern hamsen, men la stilken stå på. Sett pærene i en liten kasserolle, og ha i vin, melis og eventuelt noen dråper farge. Kok pærene under lokk til de er så vidt myke. Avkjøl i laken. Ta opp pærene, og la dem renne av. Legg mørdeigsblomstene på asjetter, og sett pærene på blomstene. Pynt med litt sitronmelisse. Serveres med vaniljekremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35175)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2020-06-19
Oppdatert dato:2020-06-19
Lesere: 93 totalt.