| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 226.54 | 165.54 | Kcal |
| Protein | 4.19 | 3.06 | gram |
| Karbohydrat | 25.40 | 18.56 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 12.02 | 8.78 | gram |
| Mettet fett | 6.18 | 4.52 | gram |
| Salt | 0.08 | 0.06 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 2.54 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 438 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 44,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Julepannacotta.
Lun fruktsalat med marsipan.
Sjokoladedråper med mokkakrem.
Snøfriskdessert med jordbærsaus.
Kremmunnfuller.
Bløtkake med sviskefyll..
Byggkrem med bærkompott.
Panna cotta hjerner.
Sherrypudding 3.
Råkrem med portvin.
Basilikumpannacotta på sjokoladebunn.
Panna cotta med gele.
Karamellpudding 1.
Konjakkrem.
Fløterand med jordbær.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.