Varm kongekrabbe med hvitløk. soya og vårløk



Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
Skap et fargerikt og smaksfult måltid av kongekrabbe lekkert lagt opp med vårløk toppet med revet hvitløk, ingefær og reddik i en varm marinade av soya og lime.

Oppskriften inneholder 122 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3844 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grkongekrabbeben, kokt
20stkvårløk
6ssolivenolje
1tshvitløk
1tsingefær, frisk
1tsreddik
3sssoyasaus
1stklime
3tssesamolje
1feddhvitløk

Tilbehør

agurk
koriander, frisk




Næringsdeklarasjon for Varm kongekrabbe med hvitløk. soya og vårløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.27265.42Kcal
Protein7.3716.00gram
Karbohydrat2.826.12gram
Kostfiber1.563.39gram
Fett8.7118.91gram
Mettet fett1.202.60gram
Salt1.503.25gram
Pris på oppskriftenKr 18.82Kr 40.85Kroner
Hele oppskriften veier868 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,22 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ta kongekrabbekjøttet ut av beina.
Skjær krabbekjøttet i strimler og arranger strimlene side om side på et fat med kanter.
Vask vårløken, behold roten hvis den er fin. Skjær vårløken i to eller tre strimler på langs.
Gi vårløkstrimlene en rask varmebehandling i olje i stekepanne. Fordel så vårløk mellom strimlene av kongekrabbe.
Pynt det hele med revet hvitløk, revet ingefær, og revet reddik. Bland sammen soyasaus og presset lime. Fordel blandingen over krabben og vårløken.
Varm opp olivenolje, sesamolje og et fedd finhakket hvitløk til det begynner å ryke.
Hell blandingen over krabbeanretningen.
Pynt med agurk og koriander. Serveres med en gang.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29261)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.
Denne retten har 122,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe på terte av jordskokk.Kongekrabbe på terte av jordskokk.
Denne retten har 180,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.