Villsvinfilet med valnøttsmør inneholder
114 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Villsvinfilet med valnøttsmør har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Villsvinfilet med valnøttsmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
16234 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Villsvinfilet med valnøttsmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.58 | 379.24 | Kcal |
Protein | 8.66 | 28.92 | gram |
Karbohydrat | 4.27 | 14.26 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 3.21 | gram |
Fett | 5.47 | 18.26 | gram |
Mettet fett | 1.88 | 6.28 | gram |
Alkohol | 1.53 % | | | |
Salt | 0.40 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.88 | Kr 53.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 003 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,03 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre brødet og mal nøttene. Hakk timianbladene og bland alt med smøret. Smak til med salt og pepper.
Fjern hinner og sener på fileten. Skrell og skjær gulrot og løk i skiver. Fres alt i en panne. Tilsett tomatpuré og rødvin og la alt koke sammen til omtrent halvparten. Tilsett fonden og la det småkoke i ca 5 minutter.
Skrell og riv poteten i sausen. Kok noen minutter. Sil sausen og smak den til.
Gni fileten inn med salt og pepper. Brun den i litt matfett rundt hele og legg den over i en ildfast form.
Smør valnøttsmøret over kjøøttet og sett den i ovn på midterste rille ved 175 C i ca 25 minutter.
La kjøttet hvile under folie i ca 10 minutter før det skjæres opp i ca 1 1/2 cm tykke skiver.
Server med f.eks. potettopper, smørstekt, strimlet savoykål og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10818)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.