Villsvinfilet med valnøttsmør



Villsvinfilet med valnøttsmør inneholder 114 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Villsvinfilet med valnøttsmør har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Villsvinfilet med valnøttsmør er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere: 16234 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2skive(r)formloff
50grvalnøtter
3kvist(er)timiankvaster eller 1 ts tørket timian
50grsmør
1dashsalt
1dashpepper
1stk filetvillsvinfilet, ca 700 g
1stkløk
1stkgulrot
1ssmargarin eller smør
1tstomatpuré
3dlrødvin
4dlviltkraft eller buljong
1stkpotet, rå
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Villsvinfilet med valnøttsmør!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113.58379.24Kcal
Protein8.6628.92gram
Karbohydrat4.2714.26gram
Kostfiber0.963.21gram
Fett5.4718.26gram
Mettet fett1.886.28gram
Alkohol1.53 %
Salt0.401.33gram
Pris på oppskriftenKr 15.88Kr 53.02Kroner
Hele oppskriften veier2 003 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,03 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smuldre brødet og mal nøttene. Hakk timianbladene og bland alt med smøret. Smak til med salt og pepper.

Fjern hinner og sener på fileten. Skrell og skjær gulrot og løk i skiver. Fres alt i en panne. Tilsett tomatpuré og rødvin og la alt koke sammen til omtrent halvparten. Tilsett fonden og la det småkoke i ca 5 minutter.

Skrell og riv poteten i sausen. Kok noen minutter. Sil sausen og smak den til.

Gni fileten inn med salt og pepper. Brun den i litt matfett rundt hele og legg den over i en ildfast form.

Smør valnøttsmøret over kjøøttet og sett den i ovn på midterste rille ved 175 C i ca 25 minutter.

La kjøttet hvile under folie i ca 10 minutter før det skjæres opp i ca 1 1/2 cm tykke skiver.

Server med f.eks. potettopper, smørstekt, strimlet savoykål og saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10818)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.