Villsvinskinke inneholder
72 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Villsvinskinke har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Villsvinskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12341 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Villsvinskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.66 | 380.44 | Kcal |
Protein | 10.39 | 55.16 | gram |
Karbohydrat | 1.12 | 5.95 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 2.55 | gram |
Fett | 1.62 | 8.60 | gram |
Mettet fett | 0.47 | 2.50 | gram |
Alkohol | 1.44 % | | | |
Salt | 0.61 | 3.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.30 | Kr 102.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 309 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort svor og en del av fettet på skinken. Gni den inn med salt, pepper og knuste einerbær. La den ligge 1 time.
Stikk inn et steketermometer i skinkens tykkeste del. Pass på at det ikke støter mot benet.
Skrell og rens gulrøtter, purreløk, sellerirot og løk. Skjær grønnsakene i biter og legg dem i en gryte. Legg i skinken. Hell på buljong og mesteparten av vinen. Legg i krydderbunten.
Kok opp og skum av. La så skinken syde under lokk over svak varme til termometeret viser 75 C. Ta gryten av varmen og la skinken ligge i buljongen i ca 20 minutter før den skjæres opp.
Sil kraften og la den stå en stund slik at fettet stivner og kan fjernes.
Mål opp ca 8 dl og rør ut arrowrot med resten av vinen. Kok opp og visp ned jevningen. Smak til sausen.
Skjær opp skinken og server den med poteter, ananas og nektarinsalat samt saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10820)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.