Vørterkake fra Eikeland



Vørterkake fra Eikeland oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Vørterkake fra Eikeland inneholder 232 Kalorier, 45 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Vørterkake fra Eikeland har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vørterkake fra Eikeland er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5800 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgrugmel
1tssalt
0,5tspepper
1tsingefær
3dlsirup
Ca 5,5dlmelk
50grgjær




Kalorier og næringsinnhold i Vørterkake fra Eikeland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier232.494 723.62236.18Kcal
Protein5.68115.405.77gram
Karbohydrat45.24919.1645.96gram
Kostfiber9.59194.849.74gram
Fett1.0721.741.09gram
Mettet fett0.275.490.27gram
Salt0.397.990.40gram
Pris på oppskriftenKr 1.81Kr 36.77Kr 1.84.-
Hele oppskriften veier2 032 totalt2 032 pr porsj102 pr stk gram
Energiprosent fra karbo77,83 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 skiver

Bland alt det tørre, gjæren blandes ut i lunken melk, ha det og sirupen i. Rør godt sammen. Heves på vanlig måte. Skulle kaken være ekstra fin, ble det blandet i rosiner og halvparten av melet var fint hvetemel.
Del gjerne i 2 kaker. Stek i ca 45 minutter ved 200 C

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bondelaget
(Intern: 17626)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-03
Oppdatert dato:2004-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vørterbrød 1.Vørterbrød 1.
Denne retten har 259,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frokostrundstykker med hvete.Frokostrundstykker med hvete.
Denne retten har 154,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vørterkake 5.Vørterkake 5.
Denne retten har 243,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rundstykker med rug og rosiner.Rundstykker med rug og rosiner.
Denne retten har 206,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grove rundstykker.Grove rundstykker.
Denne retten har 201,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vørterbrød fra Svein.Vørterbrød fra Svein.
Denne retten har 212,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vørterkake fra Eikeland.Vørterkake fra Eikeland.
Denne retten har 232,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.