Fotograf:Dansukker
Rundstykker med rug og rosiner inneholder 206 Kalorier, 40 g Karbo, 5 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Rundstykker med rug og rosiner har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldre gjæren i en bolle. Varm opp melken til 37 °C. Hell melken over gjæren, og rør til den er oppløst. Tilsett havrekli sirup, salt og anis. Rør inn sammalt rug og rosinene. Arbeid inn siktet rugmel til deigen slipper bollen. La den heve under klede i 30 minutter. Ha deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i to deler som rulles ut til lengder. Skjær hver lengde i 12 emner. Rull bitene til avlange boller. La heve under klede i 30 minutter. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 8 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35035)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst Innlagt dato:2020-05-21
Oppdatert dato:2020-05-21