Fotograf:Rosemarie Rodriguez Siden vi hadde rester av hjortefilet brukte vi dette i en rask wok. Men her passer det jo fint med vanlig oksekjøtt, svinefilet eller lignende. Grønnsakene er en miks som vi ofte bruker, men og her tar vi det som ligger i kjøleskapet.
Når kjøttet er ferdig stekt som hos oss, begynner en med løk og grønnsaker.
Hakk hvitløk og strimle løk som så svitsjes raskt i en varm wok med litt olje.
Tilsett gulrot, paprika og blomkål og surr videre i noen minutter. Rør ofte. Så tilsettes kjøttet før man har i agurk og ananas. Ta vare på sausen. La dette bli gjennomvarmt.
Rør så inn den posen med woksaus, og så tynn ut med sausen fra ananasboksen. Blir det for tynt så pleier jeg bare å tykne med ett dryss av maizenna mens jeg rører raskt rundt.
Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32386)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2016-05-29
Oppdatert dato:2016-05-29