En god regel er å bruke like mye gram med grønnsaker som kyllingfilet
Eks: 400 gram med kylling og 400 gram med forskjellige grønnsaker.
Sausen kan også byttes ut med Terryakisaus men serveres da med villris
Svinekjøtt kan også brukes og smaker vel så godt.
Ingredienser
2 porsjoner
Kyllingfilet,
Brokoli,
Blomkål,
Sukkererter,
Rød løk,
gulrot,
minimais og
Santa maria Sweet chilli saus
Serveres med Yasmin ris
Fremgangsmåte:
skjær et par kyllingfileter i passelige biter og wok disse til de er nesten helt gjennomstekt.
Kutt opp grønnsakene i passelige biter, og wok disse. når grønnsakene nesten er ferdig hiver du kyllingene også opp i wokken og tilsetter 2-3 dl chillisaus. la dette stå et par tre minutter.
Serveres så med yasminris.
Kjempedeilig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tanja Stordahl
(Intern: 2118970169)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-09
Oppdatert dato:2008-06-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift