Fotograf:
Kylling.no
Marinert kylling i wok inneholder
71 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Marinert kylling i wok har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert kylling i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5631 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert kylling i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.11 | 486.75 | Kcal |
Protein | 6.77 | 46.34 | gram |
Karbohydrat | 8.36 | 57.22 | gram |
Kostfiber | 2.46 | 16.84 | gram |
Fett | 0.63 | 4.31 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 1.03 | gram |
Salt | 0.69 | 4.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.06 | Kr 48.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 685 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marianden.
Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.
Stek kjøttet raskt i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt. Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17854)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-24
Oppdatert dato:2004-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift