Fotograf:
Kylling.no
Kylling, risotto og grønnsakswok inneholder
137 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kylling, risotto og grønnsakswok har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling, risotto og grønnsakswok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8083 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling. risotto og grønnsakswok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.65 | 726.81 | Kcal |
Protein | 7.96 | 42.34 | gram |
Karbohydrat | 10.25 | 54.52 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 1.44 | gram |
Fett | 6.68 | 35.53 | gram |
Mettet fett | 2.55 | 13.56 | gram |
Alkohol | 0.45 % | | | |
Salt | 0.83 | 4.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.42 | Kr 18.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 128 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres løk og hvitløk i olje i en kjele til løken er myk. Tilsett ris og spe med vin og 1 dl buljong. La det hele småkoke under omrøring til all væske er absorbert. Fortsett med å helle på buljong i fire omganger. All væske skal vare absorbert før neste omgang blir tilsatt. Koketiden til sammen er ca. 20 minutter.
Riskornene skal være myke, men faste (al dente). Risottoen skal være kremaktig. Ha i smør, finhakkede urter og parmesan til slutt.
Server med wokkede grønnsaker, som for eksempel squash, løk og sherrytomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18688)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-12-20
Oppdatert dato:2004-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift