Agaragar

Bilde av Agaragar.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Agaragar

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1280 kilojoule
Kcal 305.9 kalorier
Protein 2.3 gram
Karbo 70 gram
Sukker gram
Kostfiber 5 gram
Fett 0.3 gram
Mettet fett 0.3 gram

Notat


Annonse




Fakta om Agaragar.

Agaragar blir brukt som tyknings- og geleringsmiddel særlig i fruktsafter og purert frukt. Vegetarianere bruker ofte agaragar i stedet for gelatin som er et animalsk produkt. Agaragar blir utvunnet av flere sorter rødalger og er å få som pulver, i flak, stenger eller som tråder. Agaragar has i matvaren som bringes opp til kokepunktet for deretter å la midlet smelte over svak varme. Agaragar er svært jernholdig.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Agaragar.

Fortykning av særlig frukt produkter. I geleer, desserter og syltetøy


Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Tilsetningstoffer
Kilde til Næringsdata
Produsent
ØkolandØkoland
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
7434





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Agar som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Syltetøy uten sukker3.934,860,20,56,766,78
Camembert med Honningperler3.5260,2916,7311,421612,88
Carpaccio av ørret med eggekrem3387,3234,527,5310,965,98
Rødt, hvitt og sprøtt3298,7717,854,7629,048,12
Mango pannacotta3185,2412,31,5516,995,27
Mango pannacotta3185,2412,31,5516,995,27
Aprikosgelé361,090,130,5613,752,71


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Agaragar med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Vaniljestang1205287,990,060,0612,65
Natron00000
Vanilje ekstrakt1205287,990,060,0612,65
Pektin4610,99000
Bakepulver73117205,237,8

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.