Fotograf:
gourmeten.no
Camembert med Honningperler inneholder
260 Kalorier,
16 g Karbo,
11 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Camembert med Honningperler har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Camembert med Honningperler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4977 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Camembert med Honningperler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 260.29 | 653.33 | Kcal |
Protein | 11.42 | 28.66 | gram |
Karbohydrat | 16.00 | 40.16 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.05 | gram |
Fett | 16.73 | 41.99 | gram |
Mettet fett | 10.58 | 26.56 | gram |
Salt | 0.90 | 2.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.88 | Kr 32.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 251 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,58 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Avkjøl solsikkeoljen i kjøleskapet i 2 timer
Varm honningen og vannet i en kjele
Tilsett agar-agar og pisk inn, uten å få for mye luft i blandingen.
Kok opp og kok i 2-3 min.
Avkjøl 10 min i romtemperatur.
Ha blandingen i en sprøyte eller pipette og hell dråpe for dråpe i den
kalde oljen, for å lage perlene.
Fisk opp perlene med en hulløse og skyll av overflødig olje.
Forvarm ovnen til 180 grader
Pakk camembert i aluminiumsfolie
Ha i ovnen i 20 min
Lag et lite hulrom i midten av camemberten
Legg honningperlene i
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gourmeten.no
(Intern: 29858)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-31
Oppdatert dato:2012-10-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift