Berthas lefse 5stk 200gr

Bilde av Berthas lefse 5stk 200gr.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Berthas lefse 5stk 200gr

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 866 kilojoule
Kcal 207 kalorier
Protein 5.1 gram
Karbo 44.3 gram
Sukker 1.9 gram
Kostfiber gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0.1 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
08.12.2022
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Brød Lefser tortillas
Kilde til Næringsdata
Produsent
Baxt ASBaxt
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1472





Noen anbefalte oppskrifter som bruker lefse som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sylte i lefse med sennep5.6212,235,878,4130,099,84
Fylte lefser4.9204,6910,6910,6115,7213,86
Fylte lefser4.9204,6910,6910,6115,7213,86
Lefseruller med kalkunskinke5154,496,1311,3312,8915,27
Laks som lefserull4.8219,9211,910,516,9813,94
Lefseruller(tapas)4.7216,979,8510,5720,3220,78
Potetlefse med smør og brunost4.3379,2724,336,6632,597,37
Gravlaks med sennepskrem i lefse 14.5205,058,559,6721,4413,33
Lutefisk i lefse 24.5105,152,376,5213,725,26
Lefserull med sylte4259,1917,618,7415,6313,9
Rakfiskrullader31848,5413,8912,3717,08
Røykt ørret i potetlefse med snøfrisk3294,321,7412,5611,7514,65
Lefserull3222,3115,599,4910,3112,91
Gravlaks med sennepskrem i lefse3205,058,559,6721,4413,33
Klassisk rakfisk3131,045,588,1911,3410,67


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Berthas lefse 5stk 200gr med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.